måndag 31 maj 2010

Sho Shaun Hergatt

Palmhjärtan med garbanzobönor och syltade rädisor
Vit sparris velouté med krabbroulad
Tataki på Angusbiff
TeckenstorlekTorsk med bönpuré och murklorGrillad Hanger Steak
Giandujachoklad Cannelloni med vaniljkräm och körsbärssorbet
Champagne och mango tartelette

Sho Shaun Hergatt (modernt asiatiskt / franskt kök) öppnades för lite mer än 7 månader sedan och är redan topprankat av både The Zagat och Time Out NY. Och inte nog med det, de har även mottagit en stjärna från The Michelin Guide. Vilken framgång!

Sho är en av mina topp tre bästa restauranger i NYC. Vilken matupplevelse och så galet prisvärt. En trerätterslunch för 240 SEK!!? Jag kan nästan lova att mat på den här nivån, i den här prisklassen, finns inte att hitta i Sverige.

Mat och service i världsklass! Längtar till nästa besök! Rekommenderas!!

2 kommentarer: